Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1234

    Prodej zrekonstruovaného bytu 4+1/L, Kukelská, Praha 9

    Kukelská 904/3
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 8.700.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 4+1/L o výměře 87,2 m2 + 6 m2 lodžie + 2 m2 sklep. Byt se nachází v 11. patře panelového domu v ulici Kukelská, v Praze 9. Dům byl postupně kompletně zrekonstruován - zateplení, fasáda, rozvody, střecha, výtahy, chodby, vstupy na čipy, samostatná kotelna. Byt prošel před cca 5-ti lety nákladnou rekonstrukcí - úprava dispozice na 4+kk, zděné jádro, kuchyňská linka, koupelna s vanou, dřevěné podlahy, dveře včetně obložek, plastová okna, vestavěné skříně v předsíni a v ložnici, zasklená lodžie. Byt se nabízí zařízený nábytkem, stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat hypotečním úvěrem se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, za domem je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, Lidl, pošta, poliklinika, Kyjský rybník, cyklostezka do Troji. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro "B" Rajská zahrada, zastávka autobusu je kousek od domu. Parkování v ulici. V případe zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.

  • Thumbnail ID1285

    Prodej investičního bytu 2+1, v pěší dostupnosti na metro Strašnická

    Oravská 1891/11
    Praha 10 - Strašnice

    Prodáno za 6.200.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme jedinečnou investiční příležitost. Jedná se o prodej luxusně zrekonstruovaného bytu 2+1 o výměře 54,7 m2. Byt se nachází v 5. NP revitalizovaného panelového domu bez výtahu. Byt prošel v roce 2017 vkusnou rekonstrukcí při které byly použity kvalitní materiály a rekonstrukce proběhla s důrazem na funkčnost a celkový design bytu. V rámci rekonstrukce proběhla výměna rozvodů kanalizace, vody a elektřiny, proběhla izolace stropů - 10 cm polystyren, nové štuky vč. perlinky, nová výmalba celého bytu, byly repasovány původní parkety z roku 1951, byla položena dlažba v předsíni, kuchyni, koupelně a na toaletě, byly instalovány nové radiátory, byly zrepasovány interiérové dveře, v koupelně a na wc byly umístěny nové dveře vč. obložek, byly instalovány protipožární vchodové dveře s bezpečnostní vložkou, bylo zbouráno a Ytongem nově vyzděno bytové jádro, vznikla tak koupelna se sprchovým koutem, kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů - vestavěná lednice, trouba, plynový sporák a myčka nádobí, interiérové osvětlení a vestavěné skříně v předsíni. K bytu náleží plechová sklepní kóje o výměře 2,37 m2. Byt je v současné době již 5. rokem pronajatý slušným platícím nájemníkem, který má uzavřenou platnou nájemní smlouvu na dobu určitou, moc rád by v bytě zůstal co nejdéle. Tato nájemní smlouva přechází na nového majitele, podmínky nájemní smlouvy s vámi ráda "osobně" proberu. Byt je v osobním vlastnictví a je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě, která však disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra, zastávka metra "A" Strašnická je v docházkové vzdálenosti. V okolí se nachází školy, školky, množství obchodů a restaurací, pošta, kulturní dům, lékárna, poliklinika, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Pro příznivce sportu a milovníky přírody je zde areál parku Gutovka s lanovým centrem, minigolfem, venkovním kluzištěm, venkovní posilovnou a dopravním hřištěm, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1271

    Startovací byt 1+kk/L hledá nového majitele

    Tajovského 1256/1
    Praha 4 - Krč

    Prodáno za 4.660.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Hledáte pro sebe, nebo na investici slunný byt s prostornou lodžií? V klidné části Prahy 4 s dostatkem zeleně a dobrou dostupností do centra? Pak právě pro Vás máme úžasnou bytovou jednotku 1+kk v osobním vlastnictví o ploše 33 m2 + lodžie 6,6 m2, která se nachází v 5. NP panelového domu v ulici Tajovského. Tento prakticky řešený byt prošel nákladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu materiálů a celkový design. Disponuje malou vstupní chodbou se dvěma vestavěnými skříněmi, které vám zajistí dostatek úložného prostoru. Z chodby je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou a dále do slunného obývacího pokoje s přímým vstupem na zasklenou lodžii, kde si můžete dopřát svou ranní oblíbenou kávu. V obývacím pokoji se nachází kuchyňský kout, vybavený moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči, včetně vestavěné pračky a přípravy pro myčku. K bytu náleží komora umístěná v 7. NP domu. Samotný panelový dům je ve velmi dobré kondici díky skvěle fungujícímu SVJ, které o objekt a přilehlé okolí pečuje. Lokalita ve které se byt nachází, disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra (nedaleká autobusová zastávka směr Kačerov metro "C"), která bude rozšířena stanicí metra "D" v docházkové vzdálenosti. Nedaleko se nachází Thomayerova nemocnice a nemocnice IKEM. Pro příznivce sportu je zde sportovní akademie Domyno s tenisovými kurty a s nabídkou širokého sportovního vyžití od fitness přes masáže až po vyhlášenou "burgrárnu". Milovníci přírody ocení nedaleký rozsáhlý Kunratický lesopark, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1258

    Prodej atypického bytu 3+kk, Praha 9 - Kyje

    Lipnická 1540
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 5.100.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme útulný byt v ulici Lipnická v Praze 9 Kyjích v pěší vzdálenosti na metro "B" Rajská zahrada. Původní dispozici 1+kk stávající majitelka upravila přepažením bytu a vznikl tak atypický byt 3+kk. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlové novostavby. Výměra bytu je 43,54 m2. K bytu náleží sklep o výměře 0,66 m2. Byt je v OV, je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Jedná se o klidnou lokalitu, bydlení v přírodě s dobrou dostupností MHD, zastávka autobusu kousek od domu, 3 minuty autobusem na metro B Rajská zahrada. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, OC Černý Most, přímo v areálu je večerka, několik restaurací, squashové centrum. Ideální jako startovací bydlení nebo investice. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID1214

    Útulný byt 2+1 ve Vršovicích hledá nové majitele

    Vršovická 1286/88
    Praha 10 - Vršovice

    Prodáno za 6.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 2+1 o výměře 59,6 m2. Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem v ulici Vršovická 1286/88 v Praze 10 - Vršovicích. Byt se skládá z prostorné předsíně, samostatné kuchyně, dvou neprůchozích pokojů, koupelny s vanou, komory a toalety. Byt prošel začátkem roku 2016 kompletní rekonstrukcí - nové rozvody, podlahy, dveře vč. obložek, plastová okna, koupelna s vanou, kuchyňská linka. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Přímo v domě se nachází Bio obchod - gurmánské speciality, pizza Papa Cipolla, řeznictví a pekárna. Za domem najdete dětské hřiště, za ním školku a základní školu. V pěší dostupnosti je plavecký stadion Slavie, atletický stadion, množství hřišť a sportovišť, zimní stadion Eden, NC Eden, park Gutovka. V okolí se nachází množství dalších obchůdků a restaurací, pošta, nemocnice. Výborná dopravní dostupnost. Zastávka tramvaje "Kubánské náměstí" je před domem. V pěší dostupnosti je metro A "Strašnická". Doporučuji prohlídku.