Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1285

    Prodej investičního bytu 2+1, v pěší dostupnosti na metro Strašnická

    Oravská 1891/11
    Praha 10 - Strašnice

    Prodáno za 6.200.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme jedinečnou investiční příležitost. Jedná se o prodej luxusně zrekonstruovaného bytu 2+1 o výměře 54,7 m2. Byt se nachází v 5. NP revitalizovaného panelového domu bez výtahu. Byt prošel v roce 2017 vkusnou rekonstrukcí při které byly použity kvalitní materiály a rekonstrukce proběhla s důrazem na funkčnost a celkový design bytu. V rámci rekonstrukce proběhla výměna rozvodů kanalizace, vody a elektřiny, proběhla izolace stropů - 10 cm polystyren, nové štuky vč. perlinky, nová výmalba celého bytu, byly repasovány původní parkety z roku 1951, byla položena dlažba v předsíni, kuchyni, koupelně a na toaletě, byly instalovány nové radiátory, byly zrepasovány interiérové dveře, v koupelně a na wc byly umístěny nové dveře vč. obložek, byly instalovány protipožární vchodové dveře s bezpečnostní vložkou, bylo zbouráno a Ytongem nově vyzděno bytové jádro, vznikla tak koupelna se sprchovým koutem, kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů - vestavěná lednice, trouba, plynový sporák a myčka nádobí, interiérové osvětlení a vestavěné skříně v předsíni. K bytu náleží plechová sklepní kóje o výměře 2,37 m2. Byt je v současné době již 5. rokem pronajatý slušným platícím nájemníkem, který má uzavřenou platnou nájemní smlouvu na dobu určitou, moc rád by v bytě zůstal co nejdéle. Tato nájemní smlouva přechází na nového majitele, podmínky nájemní smlouvy s vámi ráda "osobně" proberu. Byt je v osobním vlastnictví a je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě, která však disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra, zastávka metra "A" Strašnická je v docházkové vzdálenosti. V okolí se nachází školy, školky, množství obchodů a restaurací, pošta, kulturní dům, lékárna, poliklinika, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Pro příznivce sportu a milovníky přírody je zde areál parku Gutovka s lanovým centrem, minigolfem, venkovním kluzištěm, venkovní posilovnou a dopravním hřištěm, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1271

    Startovací byt 1+kk/L hledá nového majitele

    Tajovského 1256/1
    Praha 4 - Krč

    Prodáno za 4.660.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Hledáte pro sebe, nebo na investici slunný byt s prostornou lodžií? V klidné části Prahy 4 s dostatkem zeleně a dobrou dostupností do centra? Pak právě pro Vás máme úžasnou bytovou jednotku 1+kk v osobním vlastnictví o ploše 33 m2 + lodžie 6,6 m2, která se nachází v 5. NP panelového domu v ulici Tajovského. Tento prakticky řešený byt prošel nákladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu materiálů a celkový design. Disponuje malou vstupní chodbou se dvěma vestavěnými skříněmi, které vám zajistí dostatek úložného prostoru. Z chodby je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou a dále do slunného obývacího pokoje s přímým vstupem na zasklenou lodžii, kde si můžete dopřát svou ranní oblíbenou kávu. V obývacím pokoji se nachází kuchyňský kout, vybavený moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči, včetně vestavěné pračky a přípravy pro myčku. K bytu náleží komora umístěná v 7. NP domu. Samotný panelový dům je ve velmi dobré kondici díky skvěle fungujícímu SVJ, které o objekt a přilehlé okolí pečuje. Lokalita ve které se byt nachází, disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra (nedaleká autobusová zastávka směr Kačerov metro "C"), která bude rozšířena stanicí metra "D" v docházkové vzdálenosti. Nedaleko se nachází Thomayerova nemocnice a nemocnice IKEM. Pro příznivce sportu je zde sportovní akademie Domyno s tenisovými kurty a s nabídkou širokého sportovního vyžití od fitness přes masáže až po vyhlášenou "burgrárnu". Milovníci přírody ocení nedaleký rozsáhlý Kunratický lesopark, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1258

    Prodej atypického bytu 3+kk, Praha 9 - Kyje

    Lipnická 1540
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 5.100.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme útulný byt v ulici Lipnická v Praze 9 Kyjích v pěší vzdálenosti na metro "B" Rajská zahrada. Původní dispozici 1+kk stávající majitelka upravila přepažením bytu a vznikl tak atypický byt 3+kk. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlové novostavby. Výměra bytu je 43,54 m2. K bytu náleží sklep o výměře 0,66 m2. Byt je v OV, je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Jedná se o klidnou lokalitu, bydlení v přírodě s dobrou dostupností MHD, zastávka autobusu kousek od domu, 3 minuty autobusem na metro B Rajská zahrada. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, OC Černý Most, přímo v areálu je večerka, několik restaurací, squashové centrum. Ideální jako startovací bydlení nebo investice. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID1214

    Útulný byt 2+1 ve Vršovicích hledá nové majitele

    Vršovická 1286/88
    Praha 10 - Vršovice

    Prodáno za 6.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 2+1 o výměře 59,6 m2. Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem v ulici Vršovická 1286/88 v Praze 10 - Vršovicích. Byt se skládá z prostorné předsíně, samostatné kuchyně, dvou neprůchozích pokojů, koupelny s vanou, komory a toalety. Byt prošel začátkem roku 2016 kompletní rekonstrukcí - nové rozvody, podlahy, dveře vč. obložek, plastová okna, koupelna s vanou, kuchyňská linka. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Přímo v domě se nachází Bio obchod - gurmánské speciality, pizza Papa Cipolla, řeznictví a pekárna. Za domem najdete dětské hřiště, za ním školku a základní školu. V pěší dostupnosti je plavecký stadion Slavie, atletický stadion, množství hřišť a sportovišť, zimní stadion Eden, NC Eden, park Gutovka. V okolí se nachází množství dalších obchůdků a restaurací, pošta, nemocnice. Výborná dopravní dostupnost. Zastávka tramvaje "Kubánské náměstí" je před domem. V pěší dostupnosti je metro A "Strašnická". Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1178

    Prodej bytu 1+kk/L,S Otradovická 728/5, Praha 4 - Kamýk

    Otradovická 728/5
    Praha 4 - Kamýk

    Prodáno za 3.500.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 1+kk/L o výměře 26,5 m2 + 7,2 m2 lodžie + 1,3 m3 sklep. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí rekonstruovaného panelového domu s výtahem v ulici Otradovická, v Praze 4 - Kamýk. Byt je v původním udržovaném stavu, určený k rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o startovacím bydlení. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně však není možný převod do OV, financování úvěrem je tudíž možné pouze se zástavou jiné nemovitosti. Byt je vhodný jako investice či jako startovací bydlení. V okolí najdete množství zeleně - Lhotecký les, Biotop Lhotka, Krčský les, množství hřišť a sportovišť. Zároveň je zde veškerá občanská vybavenost - několik školek, škol, množství obchodů a restaurací, supermarket Albert, Lidl, nákupní centrum Novodvorská plaza, poliklinika, IKEM, Thommayerova nemocnice. Výborná dopravní dostupnost do centra, autobusem na metro Kačerov. Doporučuji prohlídku.