Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1153

    Zrekonstruovaný, zařízený byt 2+kk na Chodově čeká na nové majitele

    Hněvkovského 1379/8
    Praha 4 - Chodov

    Prodáno za 4.450.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 41,04 m2 + 1,8 m2 sklepní kóje. Byt se nachází v 3. podlaží zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Byt proběhl v roce 2015 kompletní rekonstrukcí, nabízí se jako zařízený, stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně však není možné ho převést do OV, financování úvěrem je tudíž možné pouze se zástavou jiné nemovitosti. Byt se nalézá v klidné lokalitě plné zeleně, kousek od domu je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, Tesco, poliklinika, množství restaurací, Hostivařská přehrada, Centrální park, Chodovská tvrz. Výborná dopravní dostupnost, zastávka autobusu 2 minuty od domu, docházková vzdálenost na metro C - Opatov či Háje. Parkování v ulici. Byt je vhodný jako startovací bydlení či jako investice. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1131

    Prodej bytu 2+1/2xB, S v Neratovicích

    Dr. E. Beneše 877
    Neratovice -

    Prodáno za 2.890.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exclusivně Vám nabízíme prodej zajímavého bytu 2+1/2xB o celkové výměře 65,25 m2. Byt se nachází ve 3. patře udržovaného cihlového domu bez výtahu v ulici Dr. Edvarda Beneše v Neratovicích. Prostorný byt je v původním, udržovaném stavu, určený k rekonstrukci dle vlastních představ. Díky umístění bytu a francouzským oknům je v bytě dostatek světla i sluníčka, byt disponuje dvěma balkony a příjemným výhledem do zeleně. K bytu náleží sklepní kóje. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně však není možné ho převést do OV, financování úvěrem je tudíž možné pouze se zástavou jiné nemovitosti, případně prostřednictvím úvěru ze stavebního spoření, který Vám rádi pomůžeme vyřídit. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost, školky, školy, gymnázium, SOŠ a SOU, obchodní akademie, základní umělecká škola, dům dětí a mládeže, domov pro seniory, množství obchodů a restaurací, knihovna, pošta, sportoviště, krytý plavecký bazén s tobogánem, letní koupaliště, zimní stadion s veřejným bruslením, společenský dům s kinem. Výborné dopravní spojení do Prahy zajišťuje vlakové nádraží a autobus 348 směr Ládví či autobus 351 směr Letňany. V případě zájmu o prohlídku či více informací jsem Vám k dispozici.

  • Thumbnail ID1108

    Útulný byt 3+kk/T,P,S v novostavbě v Milovicích

    Zátopkova 662
    Milovice nad Labem - Mladá

    Prodáno za 4.710.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu 3+kk/T v projektu Bydlení pod lesem v ulici Zátopkova v Milovicích. Byt o výměře 68,4 m2 se nachází v 3. NP cihlového domu s výtahem. Byt je nový, dosud neužívaný, skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje, koupelny se sprchovým koutem, samostatné toalety a z prostorné předsíně. K bytu náleží terasa o výměře 14,9 m2, parkovací stání před domem a sklepní kóje o výměře 3,9 m2 v suterénu domu. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. V případě koupě na firmu možnost odpočtu DPH. Úžasná poloha bytu v těsné blízkosti Juvenstkého lesa, s veškerou občanskou vybaveností v peší dostupnosti nabízí komfortní bydlení v přírodě. V okolí najdete MŠ, ZŠ, množství dětských hřišť a sportovišť, supermarket Billa, Tesco, Nákupní park Milovice, městský úřad, knihovnu, polikliniku, poštu, několik restaurací, cukrárnu, vlakové nádraží. Zastávka MHD je cca 5 minut od domu. Výborné spojení do Prahy, do Lysé nad Labem i do Mladé Boleslavi. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1080

    Prodej poloviny rodinného domu Praha 6 - Liboc

    Braškovská 246
    Praha 6 - Liboc

    Prodáno za 10.800.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej poloviny cihlového rodinného domu v ulici Braškovská, v Praze 6 - Liboci. Dům byl postaven v roce 1935, je v původním udržovaném stavu. V letošním roce došlo k rozdělení domu na jednotlivé jednotky, k prodeji se tedy nabízí následující jednotky určené k rekonstrukci dle vlastních představ: bytová jednotka 3+1 o výměře 87,71 m2 nacházející se v 2. NP; dva nebytové prostory o výměře 13,5 m2 a 8,6 m2 nacházející se nad bytovou jednotkou, tj. v 3. NP; dva nebytové prostory momentálně užívané jako sklep o výměře 26,93 m2 a 6,46 m2 nacházející se v 1.PP a polovina zahrady o výměře 82,5 m2. Dům se nalézá ve vyhledávané lokalitě plné zeleně, zároveň však v rozumné dostupnosti do centra města. V bezprostředním okolí se nachází přírodní rezervace Divoká Šárka, vodní nádrž Džbán, Libocký rybník, Obora Hvězda, množství hřišť a sportovišť, školky, školy, potraviny, pošta, poliklinika, OC Šestka, na Vítězném náměstí (cca 10 minut tramvají) najdete množství obchůdků a restaurací, kaváren, farmářské trhy. Výborná dopravní dostupnost, zastávka tramvaje Vozovna Vokovice je 5 minut od domu, metro A Nádraží Veleslavín je v docházkové vzdálenosti. Více informací na: https://prodej-poloviny-domu-braskovska-praha-6.webnode.cz/ Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1060

    Prodej startovacího bytu 1+kk na rozhraní Vinohrad a Vršovic

    Na Královce 437/7
    Praha 10 - Vršovice

    Prodáno za 3.260.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 1+kk, který se nachází na rozhraní Vinohrad a Vršovic, v ulici Na Královce v Praze 10. Byt o výměře 20,6 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu a skládá se z předsíně, kuchyňského koutu, jednoho pokoje a z koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti Havlíčkových sadů, parku Grébovka, který nabízí kromě unikátních výhledů na Prahu i posezení v půvabné vinárně Viniční altán uprostřed rozsáhlých vinic či v zahradní kavárně Pavilon Grébovka s unikátní replikou původní historické kuželkové dráhy ze 70. let 19. století. V okolí najdete množství obchůdků a restaurací, školy, školky, lékaře, kino, divadlo, množství hřišť a sportovišť. Zastávka tramvaje je 5 minut pěšky od domu, za 4 minuty tramvají se dostanete na metro "A" Náměstí míru, za 5 minut tramvají na metro "C" I.P.Pavlova. Byt je v osobním vlastnictví, není na něm žádná zástava, je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Byt je ideální jako investice či startovací bydlení. Doporučuji prohlídku.