Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1042

    Útulný byt 2+1 v Praze 10 Malešicích hledá nové majitele

    Cerhenická 434/18
    Praha 10 - Malešice

    Prodáno za 4.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 ve 4. patře zrekonstruovaného panelového domu bez výtahu, v ulici Cerhenická, v Praze 10 - Malešicích. Byt má výměru 55,18 m2 a skládá se ze dvou prostorných neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, koupelny s vanou, oddělenou toaletou a předsíní s vestavěnou skříní. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, má potenciál k úpravě dispozice na 3+kk. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 2 m2. Byt je v současné době v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, nicméně momentálně není možný převod bytu do osobního vlastnictví. Byt je tudíž možné financovat pouze hotovostí, případně hypotečním úvěrem s ručením jinou nemovitostí. Dům je po rekonstrukci - nová fasáda, střecha, zateplení. V domě je společná kočárkárna. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti Malešického parku s množstvím sportovišť a dětských hřišť, kousek od Malešického lesa. V okolí naleznete školku, školu, množství obchodů a restaurací. Zastávka MHD je 3 minuty od domu, autobusem se dostanete na metro A Želivského, metro C Florenc. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, v blízkosti zeleně, zároveň však s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra Prahy. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1020

    Prodej bytu 3+kk/L,S, Praha 6 - Řepy, ul. Mrkvičkova

    Mrkvičkova 1362/15
    Praha 6 - Řepy

    Prodáno za 4.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk/L v 2.NP udržovaného panelového domu s výtahem v ulici Mrkvičkova, v Praze 6 - Řepích. Byt má výměru 70 m2 + 6,7 m2 lodžie + 4,07 m2 sklepní kóje. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii, chodby, koupelny s vanou a sprchovým koutem, samostatné toalety a dvou neprůchozích pokojů. K bytu náleží sklepní kóje. Byt prošel před cca 10-ti lety částečnou rekonstrukcí - nové zděné jádro - rozšíření koupelny, nové rozvody, nové podlahové krytiny, nové dveře včetně obložek. Byt je v současné době v družstevním vlastnictví, nesplacená anuita činí k 31.3.2021 676.051,34 Kč, po jejím splacení je možný převod do osobního vlastnictví, byt je tudíž možné financovat pomocí předhypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Případně hypotečního úvěru s ručením jinou nemovitostí. Dům z 90. let postupně prochází rekonstrukcí, již jsou hotová plastová okna, nové hliníkové vstupní dveře do domu - vstup je na čipy, nová výměníková stanice, opravená střecha. Během letošního roku proběhne výměna výtahů a rekonstrukce přízemí budovy, v průběhu roku 2022 bude dům zateplen, opraví se fasáda a proběhne zvětšení lodžií. V domě je společná kočárkárna. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, v blízkosti zeleně, zároveň však s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra. Naproti domu se nachází školka, škola, dětské hřiště, za domem je Aktivní lesopark Řepy. V okolí naleznete množství obchodů a restaurací. Zastávka MHD Hlušičkova - tram 9,10,16, bus 180 je cca 5 minut pěšky od domu. Metro A "Nemocnice Motol" je 2 zastávky autobusem. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1005

    Prodej prostorného bytu 3+kk/L, Praha 6 - Řepy, Mrkvičkova ul.

    Mrkvičkova 1369/1
    Praha 6 - Řepy

    Prodáno za 5.000.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk/L v 3.NP udržovaného panelového domu s výtahem v ulici Mrkvičkova, v Praze 6 - Řepích. Byt má výměru 70,9 m2 + 7 m2 lodžie + 4 m2 sklepní kóje. Byt prošel v roce 2010 částečnou rekonstrukcí - nové zděné jádro - rozšíření koupelny, nová kuchyňská linka, nové rozvody elektřiny, nové podlahové krytiny. Byt je v současné době v družstevním vlastnictví, nesplacená anuita je ve výši 548.343,- Kč, po jejím splacení je možný převod do osobního vlastnictví, byt je tudíž možné financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Dům z 90. let postupně prochází rekonstrukcí, již jsou hotová plastová okna, nové hliníkové vstupní dveře do domu - vstup je na čipy, nová výměníková stanice, opravená střecha. Během letošního roku proběhne výměna výtahů a rekonstrukce přízemí budovy, v průběhu roku 2022 bude dům zateplen, opraví se fasáda a proběhne zvětšení lodžií. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, v blízkosti zeleně, zároveň však s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra. Naproti domu se nachází školka, škola, dětské hřiště, za domem je Aktivní lesopark Řepy. V okolí naleznete množství obchodů a restaurací. Zastávka MHD Hlušičkova - tram 9,10,16, bus 180 je cca 5 minut pěšky od domu. Metro A "Nemocnice Motol" je 2 zastávky autobusem. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID955

    Prodej zrekonstruovaného bytu 4+kk/L, Hurbanova ul., Praha 4 - Krč

    Hurbanova 1174/16
    Praha 4 - Krč

    Prodáno za 5.290.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej výjimečného bytu v ulici Hurbanova, v Krči. Byt se nachází v 8. NP zrekonstruovaného panelového domu s výtahem. Byt momentálně prochází kompletní nákladnou rekonstrukcí, vše bude nové, nepoužité. Jedná se o jedinečnou příležitost, v případě podpisu rezervační smlouvy do 30.6.2020 nabízíme možnost ovlivnit interiér bytu tj. vybrat si podlahy, zárubně, dveře, obklady, sanitu, osvětlení, vypínače, zásuvky, kuchyňskou linku. V rámci rekonstrukce vznikne byt o dispozici 4+kk/L a celkové výměře 61,2 m2, budou vybudovány nové rozvody kanalizace, vody a elektřiny, štukové omítky vč. perlinky, vystěrkované podlahy vč. kročejové izolace a laminátových plovoucích podlah, nové radiátory Radik Klasik, obložkové zárubně vč. interiérových dveří, koupelna s vanou, dvěma umyvadly a dvěma toaletami, rohová kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů, interiérové osvětlení. K bytu náleží komora na patře. Byt je v osobním vlastnictví, je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Parkování v ulici. Výborná dopravní dostupnost, zastávka autobusu 5 minut od domu, 3 zastávky autobusem na metro C Kačerov. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost, v blízkosti školka, základní škola, gymnázium, Lidl, množství obchodů a restaurací, Thomayerova nemocnice. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, v okolí je několik dětských a sportovních hřišť, Kunratický les. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID937

    Prodej prostorného bytu 4+1/L, v pěší dostupnosti metra

    Šalounova 1941/2
    Praha 4 - Chodov

    Prodáno za 5.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej prostorného bytu 4+1/L o výměře 97 m2. Byt se nachází ve 4. NP nízkopodlažního zrekonstruovaného panelového domu bez výtahu v ulici Šalounova v Praze 4 - Chodov. Byt se skládá ze čtyř samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně, šatny, koupelny s vanou, dvou toalet a chodby. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii, do ložnice je vstup přes šatnu - viz. plánek. Byt je po rekonstrukci - plastová okna, nové podlahy, výmalba, dveře, obložení koupelny, nová kuchyňská linka - vše je nové, dosud nepoužité, okamžitě k nastěhování. Byt je v družstevním vlastnictví, neplatíte 4% daň z nabytí nemovitosti, možnost financování hypotékou pouze se zástavou jiné nemovitosti. Splacená anuita. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Dobrá dopravní dostupnost. V pěší dostupnosti je mentro "C" Opatov. Lokalita plná zeleně. Doporučuji prohlídku.