Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID903

    Prodej luxusního klimatizovaného bytu 3+kk/L, Praha 10 - Záběhlice

    Jasmínová 2688/48
    Praha 10 - Záběhlice

    Prodáno za 4.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej nového luxusního designového bytu 3+kk/L o výměře 55,52 m2 + 3,3 m2 lodžie + 1,5 m2 sklep v ulici Jasmínová, v Praze 10 Záběhlicích. Byt se nachází v 1. patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem - zateplená fasáda, střecha, plastová okna, výtah, chodby. V bytě proběhla kompletní nákladná rekonstrukce, při níž byly použity nadstandardní materiály. V rámci rekonstrukce byly vybudovány nové rozvody kanalizace, vody a elektřiny s nadstandardním počtem zásuvek a datových rozvodů v každé místnosti. Štukové omítky vč. perlinky, vystěrkované podlahy vč. kročejové izolace a laminátových plovoucích podlah, nové radiátory Radik Klasik, obložkové zárubně vč. interiérových dveří, koupelna s vanou, samostatná toaleta, kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů, designové interiérové osvětlení. V obou pokojích orientovaných do ulice byly kvůli větrání instalovány klimatizační jednotky. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, zároveň však s výbornou dopravní dostupností, naproti domu zastávka MHD "Sídliště Zahradní Město", metro "Strašnická" je 9 minut tramvají. V blízkosti je školka, škola, gymnázium, dětské hřiště, dopravní hřiště, tenisové hřiště, posilovna, nákupní centrum, OC Hostivař, Hamerský rybník, Toulcův Dvůr. Parkování v ulici. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Více informací na: https://byt-3-kk-l-jasminova.webnode.cz/

  • Thumbnail ID870

    Prodej jedinečného designového domu v Praze 9 v Horních Počernicích

    Mezilesí 517/124
    Praha 9 - Horní Počernice

    Prodáno za 12.300.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej jedinečného designového rodinného domu, který lze využít i jako dvougenerační. Dům se nachází v Praze 9 v Horních Počernicích v ulici Mezilesí. Dům svojí dispozicí 7+kk a prostornou terasou nabízí velmi komfortní a jedinečné bydlení, avšak svojí variabilitou umožňuje bez stavebních úprav rozdělení na dvě bytové jednotky s vlastními vstupy. V tomto případě vzniknou dvě bytové jednotky s dispozičním řešením 4+kk a 3+kk s terasou. Zděná garáž pro jeden vůz a druhé parkovací místo na pozemku odděluje pozemek od sousedního domu. Upravená zahrada s venkovní terasou a luxusní pergolou poskytuje naprosté soukromí a prostor k relaxaci. Na pozemku se nachází vrtaná studna a samostatný volně přístupný sklep u domu. Dům je po velmi precizní kompletní rekonstrukci, která probíhala v několika etapách. Více informací na: https://rodinny-dum-mezilesi5.webnode.cz/ Vstupní dveře jsou bezpečnostní, hliníkové se skrytými panty, se samozamykacím zámkem. Okna a balkonové dveře jsou hliníkové se skrytými panty, trojskly a předokenními roletami na dálkové ovládání. Podlaha je litá, je u ní možné nátěrem měnit barvu nebo je vhodná jako podklad pro jakoukoliv podlahu. Litý je i sprchový kout a oblast kolem umyvadla. Dveře a kuchyň jsou stříkané, kvůli možnosti změnit barvu. Pracovní deska kuchyně je z umělého kamene Denbacor, je bez spojů, vcelku, s vylitým dřezem, plynule přecházející do obkladu stěny za kuchyňskou linkou. Ze stejného materiálu je i jídelní stůl a konferenční stolek. Umělý kámen je možné při jeho porušení zbrousit a tím ho zcela opravit. Na terase je hliníková pergola značky Brustor na dálkové ovládání, která má dešťové čidlo, po okrajích skryté okapy s odvodem vody v jedné noze do zahrady, naklápěcí lamely, které lze zavřít do pevné střechy, která neproteče a v nich zabudované osvětlen. Pergola má screen, který lze stahovat až k zemi. Na terasu je z domu vyvedena elektrická zásuvka a voda. V 2. NP je vinylová podlaha, která je odhlučněna od spodního patra. Veškeré příčky jsou odhlučněny stejně jako všechny dveře, které mají nejvyšší možný stupeň odhlučnění a padací práh, značky Sapeli. V každém patře je elektrický kotel. Příjezdová brána a garážová vrata jsou na dálkové ovládání. V garáži je litá podlaha s možností nátěru pro změnu barvy.

  • Thumbnail ID828

    Prodej nového luxusního prostorného bytu 4+kk/B Markušova, Praha 4 - Chodov

    Markušova 1638/14
    Praha 4 - Chodov

    Prodáno za 5.750.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej prostorného designového bytu 4+kk/B o výměře 69,03 m2 + 6,84 m2 balkon + 1,2 m2 sklep v ulici Markušova, v Praze 4 Chodov. Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem - zateplená fasáda, střecha, plastová okna, výtah. V bytě proběhla kompletní nákladná rekonstrukce, při níž byly použity nadstandardní materiály. V rámci rekonstrukce byly vybudovány nové rozvody kanalizace, vody a elektřiny s nadstandardním počtem zásuvek a datových rozvodů v každé místnosti. Štukové omítky vč. perlinky, vystěrkované podlahy vč. kročejové izolace a laminátových plovoucích podlah, nové radiátory Radik Klasik, obložkové zárubně vč. interiérových dveří, protipožární vchodové dveře s bezpečnostní vložkou, koupelna s rohovou vanou a toaletou, samostatná toaleta, vestavěná kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů, interiérové osvětlení. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, naproti domu je školka, škola, dětské hřiště, sportovní hala, v blízkosti supermarket Albert, Tesco, poliklinika, množství restaurací, Hostivařská přehrada, Centrální park, Chodovská tvrz. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro C Opatov, zastávka autobusu 2 minuty od domu. Parkování v ulici, případně možnost pronájmu parkovacího stání v garážích naproti domu za 1350,- Kč měsíčně. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Více informací naleznete na: https://byt-4kk-markusova-chodov.webnode.cz/

  • Thumbnail ID799

    Útulný byt 2+kk, Svojšovická ul, Praha 4 Záběhlice - Nový Spořilov

    Svojšovická 2839/20
    Praha 4 - Záběhlice

    Prodáno za 2.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji světlý byt o výměře 26,25 m2 + 2,8 m2 sklep, v ulici Svojšovická, v Praze 4 Záběhlicích. Byt se nachází v 8. patře udržovaného cihlového domu, který prošel částečnou rekonstrukcí - nová okna, stoupačky, výtah, střecha. Původní dispozici bytu 1+kk stávající majitel upravil na 2+kk, v rámci této úpravy proběhla kompletní nákladná rekonstrukce tj. veškeré rozvody, štukové omítky vč. perlinky, vystěrkované podlahy vč. kročejové izolace, obložkové zárubně, dveře, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů Indesit, vestavěné šatní skříně - vše je nové, nepoužité. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě, v blízkosti veškerá občanská vybavenost - škola, školka, gymnázium, pošta, poliklinika, supermarket, restaurace. Výborná dopravní dostupnost - tramvaj, autobus, rychlé spojení na metro Roztyly, Kačerov, Budějovická, Flora, Želivského. Nízké měsíční náklady. Byt je vhodný jako startovací bydlení případně jako investice. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID787

    Prodej bytu 3+1/B Markušova ul., Praha 4 - Chodov

    Markušova 1638
    Praha 4 - Chodov

    Prodáno za 3.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 3+1 o výměře 69,03 m2 + 6,84 m2 balkon + 1,2 m2 sklep. Byt se nachází v 6. NP kompletně zrekonstruovaného panelového domu v ulici Markušova v Praze 4 - Chodov. Byt je v původním udržovaném stavu, včetně umakartového jádra, určený k rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt je v osobním vlastnictví, vhodný k financování prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, naproti domu je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, Tesco, poliklinika, množství restaurací, Hostivařská přehrada, Centrální park, Chodovská tvrz. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro C Opatov, zastávka autobusu 2 minuty od domu. Parkování v ulici, případně možnost pronájmu parkovacího stání v garážích naproti domu za 1350,- Kč měsíčně. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.