Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID588

    Útulný byt 2+kk, Bryksova, Praha 9

    Bryksova 761/42
    Praha 9 - Černý most

    Prodáno za 2.564.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 2+kk. Byt o výměře 39,3 m2 se nachází v 5.NP revitalizovaného panelového domu s výtahem v ulici Bryksova na Černém mostě. Byt je ve velmi dobrém stavu, nová kuchyňská linka, zděné jádro s rohovou vanou, vestavěné skříně v předsíni, plastová okna, dřevěné obložky. Byt je v osobním vlastnictví a tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. V blízkosti najdete množství zeleně, parky, dětská hřiště. Veškerá občanská vybavenost v místě, množství obchodů a restaurací, jesle, školky, školy, poliklinika, obchodní centrum Černý most je hned za domem. Metro B "Černý most" cca 5 minut pěšky. Byt je vhodný jako startovací bydlení i jako investice. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID612

    Prodej hezkého bytu 3+1/L naproti metru Rajská zahrada

    Cíglerova 1076/4
    Praha 9 - Černý Most

    Prodáno za 3.680.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 3+1/L o výměře 71 m2 + 3,2 m2 zasklená lodžie + 3,3 m2 sklep. Byt se nachází v 3. NP zrekonstruovaného panelového domu s výtahem v ulici Cíglerova, v Praze 9. Byt postupně prošel částečnou rekonstrukcí, zděné jádro, plastová okna, nová kuchyňská linka. Byt je v osobním vlastnictví a tudíž je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně. V pěší dostupnosti je školka, škola, gymnázium, supermarket Albert, pošta, lékárna. Několik dětských hřišť, Kyjský rybník. Výborná dopravní dostupnost, metro B "Rajská zahrada" naproti domu. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

  • Thumbnail ID600

    Světlý byt 3+1, Kukelská ul., Praha 9

    Kukelská 903/1
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 2.970.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 3+1/L. Byt se nachází v 10. NP kompletně zrekonstruovaného panelového domu v Kukelské ulici v Praze 9. Byt je v původním stavu, včetně umakartového jádra, určený ke kompletní rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. K bytu náleží sklep. Byt je v osobním vlastnictví, vhodný k financování prostřednictvím hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, za domem je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, pošta, poliklinika, Kyjský rybník, cyklostezka do Troji. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro B Rajská zahrada, zastávka autobusu hned u domu. Parkování v ulici. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.

  • Thumbnail ID577

    Hezký byt 2+kk s prostorným zaskleným balkonem a šatnou, Praha 9 - Kyje

    Za Černým mostem 1519
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 2.831.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji hezký byt 2+kk s balkonem a s šatnou o výměře 44,27 m2 + 7,5 m2 balkon. Byt se nachází v prvním patře cihlové novostavby z roku 2002, v ulici Za Černým mostem, v Praze 9 v Kyjích. Byt se nabízí jako částečně zařízený. Nutné jen drobné opravy. K bytu náleží sklep. Byt je v osobním vlastnictví, je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru. Jedná se o klidnou lokalitu, bydlení v přírodě s dobrou dostupností MHD, zastávka autobusu naproti domu, 5 minut autobusem na metro B Hloubětín nebo Rajská zahrada. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, přímo v areálu je večerka, 2 restaurace, squashové centrum. Ideální jako startovací bydlení nebo investice. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID547

    Prostorný byt 3+kk/L, Pod Jarovem, Praha 3

    Pod Jarovem 2035/26
    Praha 3 - Žižkov

    Prodáno za 1.795.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 3+kk/L,S. Byt má výměru 63,6 m2 + lodžie 3,2 m2 + 3,7 m2 sklep. Byt se nachází v 1. patře cca 30 let starého panelového domu s výtahem. Byt je v původním udržovaném stavu, určený k realizaci vlastních představ o bydlení tj. umakartové jádro, původní rozvody. Byt je v družstevním vlastnictví, momentálně není možné ho převést do osobního vlastnictví, financování hypotékou je tedy možné pouze v případě ručení jinou nemovitostí. Zbývá doplatit anuitu ve výši cca 978.000,- Kč (měsíční splátka je ve výši 6.155,- Kč). Dům prošel částečnou revitalizací - plastová okna, výtah, střecha, stoupačky, zateplený severní štít. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, příroda. Doporučuji prohlídku.