Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID342

    Prodej bytu 1+kk/B,G Pelušková, Praha 9 - Kyje

    Pelušková 1443
    Praha 9 - Kyje

    Prodáno za 1.490.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Tomu se říká ideální spolupráce. S panem majitelem jsme se potkali na prohlídce jiného bytu, on si tento byt vybral a koupil. Zároveň mne požádal, abych mu prodala jeho byt. Ačkoliv na prodej nijak nespěchal, dal mi zcela volnou ruku, nechal si poradit s nastavením ceny, zainvestoval do počátečních úprav bytu, byt jsme nechali vymalovat, uklidit a za 3 týdny jsme ho měli prodaný.

  • Thumbnail ID338

    Startovací byt u metra Pražského povstání

    Dačického 1009/9
    Praha 4 - Nusle

    Prodáno za 1.790.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Pan Černý byl klient na doporučení. Když jsem mu volala, že bych mu ráda pomohla s prodejem bytu na Pražského Povstání, tak mi řekl, že mu ho prodává známý, ale že má byt k pronájmu na Proseku, který se onomu známému nedaří 2,5 měsíce pronajmout. Tak jsem se toho chopila, byt jsem během 14 dnů pronajala a říkala si, že jsem si tím vysloužila ten byt na prodej, protože pan majitel najednou viděl, že když se chce, tak to jde…jenomže kamarád je kamarád, navíc má nižší provizi a nabízí prodej za vyšší cenu….nevadí, že prodává už půl roku a nikam to nevede. Tak jsem si řekla, že mu dám ještě prostor, protože kdo si počká….za měsíc a půl mu skončila smlouva a pan majitel uznal, že to asi bude chtít změnu, protože se nikam neposunuli, kromě toho, že snižovali cenu. Protože byl byt v družstevním vlastnictví a pan majitel v něm již dlouho nebydlel, donedávna ho měl pronajatý, obtelefonovala jsem si technika a předsedkyni BD, abych se zeptala na informace ohledně domu a chodu BD. Hned druhý den mi volala první zájemkyně, která dostala echo, že se v domě prodává byt. Paní byla místní, bydlela v ulici. Ještě jsme byt nezinzerovali a už jsme měli první zájemce. Skákala jsem nadšením, bohužel však byt byl pro ni malý. Takže jsem se pustila do práce, byt jsem nafotila, zinzerovala, udělala letákovou kampaň v okolí a čekala na reakci trhu. Zpracovala jsem srovnávací tržní analýzu, která ukázala, že jsme s cenou ještě dost vysoko, ale věděli jsme to, chtěli jsme to zkusit, protože pan majitel na prodej nijak nepospíchal. Byt se nám podařilo prodat po šesti prohlídkách po cca 4 měsících.

  • Thumbnail ID332

    Útulný, kompletně zařízený byt po rekonstrukci

    U skládky 1694/2
    Praha 9 - Libeň

    Prodáno za 1.995.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Toto je zářný příklad toho, že druhá šance má někdy smysl. S paní majitelkou jsme si opravdu padly do oka. Nicméně v době, kdy jsme se potkaly, už měla domluvenou spolupráci s jinou RK a protože byli na začátku, chtěla dohodu dodržet. Udělala jsem výjimku, podepsaly jsme nevýhradní smlouvu a zkusily byt nabízet za vyšší cenu. Byt se prodat nepodařilo a tak se příležitosti chopila další konkurence a s paní majitelkou se domluvili na výhradním zastoupení oni. S paní majitelkou jsem však zůstala stále v kontaktu a když to nezvládla ani konkurence, dostala jsem druhou šanci a byt se mi vrátil do nabídky, tentokrát však s výhradním zastoupením, s cenou o něco nižší než na začátku, nicméně stále ještě vysokou. Pustila jsem se do práce, Prodej to nebyl jednoduchý, družstevní vlastnictví bez možnosti převodu, tzn., pouze hotovostní klienti. Ale hezký startovací byt, přímo u metra, v "mojí lokalitě", to byla výzva...byt se napodruhé podařilo prodat na druhou prohlídku, za skvělou cenu a já si stihla včas napravit reputaci.

  • Thumbnail ID327

    Nadstandardní byt 4+kk/L, 91 m2

    Kukelská 904/3
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 3.030.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Paní Beránkovou jsem oslovila na základě její inzerce v době, kdy byt inzerovalo asi deset realitních kanceláří. Byt už byt chvíli v prodeji, takže už sama zjistila, že více realitních kanceláří je spíše kontraproduktivní způsob prodeje a nechala se přesvědčit k výhradní spolupráci. Na náhody nevěřím, ale poctivě přiznávám, že mi v přesvědčování pomohla skutečnost, že se znala s mou klientkou, které jsem prodala byt v Hloubětíně a mohla jí zavolat a zjistit, jak probíhala spolupráce s ní. Neuvěřitelné bylo, že jsem to nevěděla a "náhodou" jsme to na to narazily když jsme probíraly byty, které jsem v jejich lokalitě prodala. Pustila jsem se do práce. Byt byl poměrně bezkonkurenční, ale i v tomto případě jsme potřebovali klienta s hotovostí protože byt nebylo možné zastavit a vzít si na něj úvěr. Čekalo nás množství práce, úklid, styling, focení, vypracování tržní analýzy, inzerce na webech, v časopisech...prohlídek bylo více než je zdrávo, ale pořád stejná písnička. Byt je krásný, ale ... nedá se tu zaparkovat ... to okolí není úplně to co jsem si představovala ... 161 bytů v 1 domě není nic pro mě :o) atd., atd.. Po půl roce majitelé dostavěli vysněný dům a odstěhovali se pryč. Byt byl vystěhovaný, bylo potřeba ho vymalovat, uklidit, přefotit a znovu jsme se pustili do práce. Na prohlídku s pánem, který ho koupil moc ráda vzpomínám. Byl strašně fajn, už si skoro koupil padesátimetrový byt 2+kk v OV v novostavbě ve Vysočanech :o) a sem se přišel ujistit, že je jeho rozhodnutí správné, nechtěl ani panelák, ani družstvo... Po více než půl roce, po 18-ti prohlídkách se byt podařilo prodat za cenu, která odpovídala počátečnímu odhadu dle STA :o).

  • Thumbnail ID321

    Světlý byt určený k realizaci vlastních představ o bydlení

    Plukovníka Mráze 1190/10
    Praha 10 - Hostivař

    Prodáno za 2.390.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Toto byl kontakt na doporučení. Mimo moji lokalitu, nicméně moc ráda jsem se prodeje bytu ujala. Byt byl prázdný, připravený k prodeji, určený k rekonstrukci dle vlastních představ. Dostala jsem důvěru, klíče, informace k bytu a pustila se do práce. Zkusili jsme vyšší cenu, nic nás netlačilo, času bylo dost. Za 3 měsíce, na den přesně byl byt prodaný.