Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID286

    Slunný byt 3+kk/L po reko, DV, Praha 9 - Prosek

    Veltruská 602/16
    Praha 9 - Prosek

    Prodáno za 2.400.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Pana majitele jsem oslovila na veletrhu For Arch. Potřeboval prodat byt na Proseku, ale měl ho pronajatý za nadstandardní nájemné, proto jsme zkoušeli byt prodat i s nájemníky. Bohužel nájemníci moc nespolupracovali, proto jsme přistoupili k tomu, že počkáme, až se odstěhují. Poté pan majitel byt vystěhoval, deratizoval, nechal vymalovat, znovu jsme ho nafotili a na začátku prázdnin začali hledat kupce. V září jsem odjela na dovolenou, nasbírat síly k prodeji a kolegyně Jana, která mě zastupovala, během týdne našla kupce a byt zarezervovala. Asi bych měla častěji jezdit k moři…

  • Thumbnail ID275

    Úžasný půdní byt s jedinečným výhledem

    Náměstí Dr. Václava Holého 1052/11
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 3.190.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Luxusní půdní nástavba s dispozicí 2+kk o výměře 47 m2 + 6 m2 balkon. Byt se nachází v 7. NP zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem. Byt je velmi vzdušný a světlý, díky francouzskému oknu přes celý obývací pokoj a výhledu na střechy okolních domů máte pocit, že jste na Malé Straně, avšak za bezkonkurenční cenu. Byt je velice dobře dispozičně řešen, nabízí množství úložných prostor. V rámci výstavby byly použity kvalitní vkusné materiály, v bytě je příprava na klimatizaci. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru. Přijďte nasát atmosféru luxusního bydlení pro náročné.

  • Thumbnail ID269

    Luxusní ateliér u metra B Křižíkova

    Křižíkova 53/52
    Praha 8 - Karlín

    Prodáno za 3.790.000

    Více Informací

    Příběh prodeje:

    Když jsem se s panem Vališem dohodla na schůzce ohledně prodeje jeho bytu, zjistila jsem, že ho má nevýhradně kolega z jiné kanceláře Century 21. No co, řekla jsem si, já si jdu pro výhradní smlouvu, což naše pravidla dovolují. Pan majitel měl byt u několika kanceláří, všichni slibovali možné i nemožné, ale byt stále nebyl prodaný. Byla to poměrně jedinečná nabídka na trhu, ale také za dost vysokou cenu. S panem majitelem jsme probrali výhody výhradního zastoupení, rozhodl se, že to se mnou zkusí a dal mi volnou ruku. Jedinečný byt přece potřebuje jedinečnou prezentaci, protože jsem využila služeb profesionálního fotografa, požádala kolegy konkurenty o stažení jejich inzerce a pustila se do práce. Byt byl pryč za 3 měsíce, s tím, že se nám podařilo udržet cenu.

  • Thumbnail ID265

    Hezký byt po částečné reko, přímo u metra B Palmovka

    Na Žertvách 879/36
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 1.490.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Útulný byt 1+1 34 m2, přímo u metra B Palmovka. Byt je po částečné rekonstrukci, má nová plastová okna, plovoucí podlahy, nové topení. Byt se nachází v 2. NP udržovaného cihlového domu bez výtahu. V blízkosti je množství obchodů a restaurací, OC Harfa, OC Fenix, O2 Arena, školka, škola, poliklinika, pošta. V pěší dostupnosti je park Podvinní s množstvím dětských hřišť, říčka Rokytka, cyklostezka, sportovní areál, tenisové kurty, golfové hřiště. Skvělá dostupnost do centra, minutu na metro B Palmovka. Vzhledem k nízkým provozním nákladům je byt vhodný i jako investice.

  • Thumbnail ID261

    Startovací byt 1+kk po rekonstrukci

    Na Kopečku 1280/7
    Praha 8 - Libeň

    Prodáno za 1.470.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Světlý byt 1+kk o výměře 23 m2 + 4,5 m2 sklepní kóje. Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě v klidné ulici Na Kopečku. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se skládá z předsíně, jednoho pokoje s malou kuchyňkou a z koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Byt je v OV a tudíž lze financovat hypotékou se kterou vám rádi pomůžeme. Vzhledem k nízkým měsíčním poplatkům a pěší dostupnosti na metro je byt vhodný zejména jako investice.