Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1455

    Prodej rodinného domu 90 m2, Mukařov

    Pomněnková 505
    Mukařov - Srbín

    Prodáno za 7.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Už vás nebaví žít v "paneláku" a sníte o vlastním domě se zahradou? Nebo se vám rozrostla rodina a je vám současné bydlení už malé? Jste nároční, ale máte omezený finanční rozpočet? Pak bych pro vás měl ideální řešení ... rodinný dům, který může splňovat veškeré požadavky pro kvalitní bydlení. Pojďme se společně podívat, proč si tento rodinný dům pořídit... Jedná se o novostavbu patrového domu z roku 2020. Jedním z benefitů domu je jeho výborně řešená dispozice a celková rozloha. Rodinný dům nabízí výměru 89,45 m2, tedy dostatečný prostor pro pohodlný život velké rodiny s dětmi. V přízemí domu se nachází vstupní hala, ze které se dostanete do všech částí domu. V přízemí na samostatnou toaletu s umyvadlem, technickou místnost a do obývacího pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem. Kout je vybaven stylovou kuchyňskou linkou opatřenou moderními vestavnými spotřebiči. Na tuto společenskou zónu navazuje přímý vstup na venkovní zpevněnou terasu s pergolou a poté dále na velmi pěknou, útulnou udržovanou zahradu o výměře 171 m2. Schodištěm vedoucím do patra rodinného domu se dostanete do třech samostatných, neprůchozích pokojů a do koupelny s vanou a toaletou. Každý z rodiny může mít prostor pro sebe při zachování svého soukromí, aniž by o sebe "zakopávali". Dům, postavený z kvalitních materiálů, je nadstandardně vybaven s přihlédnutím funkčnímu a nadčasovému designu. Majitelka, disponující citem pro design, představivostí a kreativitou vytvořila útulné místo k bydlení, kde se člověk cítí velmi dobře....jako doma. Zázemí domu je na vysoké úrovni. Dvě venkovní vyhrazená parkovací místa, zahradní domek, terasa s pergolou, zahrada s vyvýšenými záhony na pěstování bylinek, ovoce, zeleniny - dvojitý plot - doplněn dalšími "plaňkami", který zajišťuje dostatečné soukromí. Příjemná pergola umožňuje trávit čas na terase i za nepříznivého počasí. Atraktivní, krajní řadový rodinný dům se nachází v obci Mukařov - část Srbín, cca 10 km od Říčan, v okrese Praha-východ. Mukařov leží v nádherné krajině obklopený zdravými lesy, dotvářejícími charakteristickou tvář obce, s množstvím cyklostezek i stezek pro pěší. Je vyhledáván milovníky historie, sportu i kulturních památek. Mukařov je jednou z nejvíce se rozvíjejících, perspektivních oblastí, nabízí kompletní občanskou vybavenost. Společně s výbornou dopravní dostupností a spojením do centra hlavního města garantuje komfortní bydlení pro každého. Bydlení v srdci malebné přírody, zároveň však v dostupnosti všech služeb, které k životu potřebujete...to vše a mnohem víc vám může nabídnout tento rodinný dům... Pro vaše pohodlí můžete využít i virtuální prohlídku.. Zaujala vás tato nemovitost...potřebujete více informací...? Zavolejte nebo mi napište a a já se na vás budu těšit na prohlídce...

  • Thumbnail ID1406

    Prodej bytu 1+1 v pěší dostupnosti metra Baranova ul., Praha 3

    Baranova 1382/5
    Praha 3 - Žižkov

    Prodáno za 6.765.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 1+1/B v ulici Baranova, v Praze 3. Byt se nachází ve 4. patře revitalizovaného cihlového domu z roku 1923 na rozhraní Žižkova a Vinohrad, v pěší dostupnosti metra "A" Flora. Byt o výměře 59,5 m2 + 2,3 m2 lodžie + 4,88 m2 sklep se skládá z prostorné předsíně, kam původně majitel umístil kuchyňský kout, komory, samostatné toalety, dvou průchozích pokojů a koupelny s vanou. Z předsíně je vstup na balkon. Byt je v původním, udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ o bydlení. Byt je v osobním vlastnictví, není zatížen žádnou zástavou ani jiným omezením, je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v širším centru Prahy, v pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost, v okolí domu naleznete množství obchodů a restaurací, kavárny, kino, plavecký bazén, množství dětských hřišť a sportovišť, Mahlerovy sady, park Parukářka. Výborná dopravní dostupnost, parkování modré zóny. Možnost využití zahrady ve vnitrobloku. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID1385

    Prodej bytu 2+1, V úžlabině 10, Praha 10 - Strašnice

    V úžlabině 2053/10
    Praha 10 - Strašnice

    Prodáno za 4.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu 2+1 o výměře 50 m2. Byt se nachází v 2. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu v ulici V úžlabině, v Praze 10 ve Strašnicích. Byt je v původním, udržovaném stavu, proběhlo zde několik úprav - plastová okna, plovoucí podlahy v pokojích, nové obložení v koupelně, rozvody elektřiny - je určený k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, koupelny s vanou, toalety a předsíně. K bytu náleží sklepní kóje. Dům prošel postupně rekonstrukcí - nová střecha, zateplení, plastová okna, rozvody plynu, nová plynová přípojka z ulice, rozvody vody, vyměňovaly se stoupací rozvody, měnila se elektrická skříň a rozvody elektro do bytů. Pravidelně se dělají revize plynu a elektro v domě i v bytech, dále hromosvody, požárníci atd. V plánu je se výměna a modernizace venkovních dveří. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně se neuvažuje o převodu do OV, byt je tudíž nutné financovat hotovostí případně úvěrem se zástavou jiné nemovitosti se kterým vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě, která však disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra, zastávka metra "A" Strašnická je v docházkové vzdálenosti. V okolí se nachází školy, školky, množství obchodů a restaurací, pošta, kulturní dům, lékárna, poliklinika, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Pro příznivce sportu a milovníky přírody je zde areál parku Gutovka s lanovým centrem, minigolfem, venkovním kluzištěm, venkovní posilovnou a dopravním hřištěm, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1322

    Jedinečný byt 3+kk po kompletní rekonstrukci v Berouně čeká přímo na Vás

    Karla Čapka 1439/8
    Beroun - Město

    Prodáno za 5.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej luxusně zrekonstruovaného bytu 3+kk o výměře 68,8 m2 + 5,4 m2 sklep + 1,2 m2 komora. Byt se nachází v lukrativní lokalitě Beroun - Město, v 2. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu v ulici Karla Čapka. Dům byl zateplen, má novou fasádu, opravenou střechu, nové rozvody vody odpadu i plynu, plastová okna. Byt prošel v roce 2018 vkusnou rekonstrukcí při které byly použity kvalitní materiály, kompletní rekonstrukce proběhla s důrazem na funkčnost a celkový design bytu. V rámci rekonstrukce proběhla výměna všech rozvodů, nové štukové omítky, výmalba celého bytu, byly položeny nové vinylové podlahy, v koupelně dlažba, nová koupelna se sprchovým koutem a toaletou, nová kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů a ostrůvku, byla vybudována šatna a vestavěné skříně v předsíni. Byt se skládá z obývacího pokoje s prostorným kuchyňským koutem, dvou neprůchozích pokojů, šatny, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a předsíně. K bytu náleží komora a sklepní kóje. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. V blízkém okolí se nachází školky, školy, koupaliště, sportovní centrum (tenis, golf, fitness, horolezecká stěna... atd.), několik dětských hřišť, pošta, lékárna, obchodní centrum Hvězda, množství obchodů a restaurací. Výborná dopravní dostupnost do Prahy i do Plzně, rychlé napojení autem na a dálnici D5. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1306

    Prodej startovacího bytu 1+kk, Svojšovická, Praha 4

    Svojšovická 2876/32
    Praha 4 - Záběhlice

    Prodáno za 3.521.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk o podlahové ploše 27,9 m2 v ulici Svojšovická, v Praze 4 Záběhlicích. Byt se nachází v 6. NP udržovaného cihlového domu. Byt je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ o bydlení. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě, v blízkosti veškerá občanská vybavenost - škola, školka, gymnázium, pošta, poliklinika, supermarket, restaurace. Výborná dopravní dostupnost - tramvaj, autobus, rychlé spojení na metro Roztyly, Kačerov, Budějovická, Flora, Želivského. Nízké měsíční náklady. Byt je vhodný jako startovací bydlení případně jako investice. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.