Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID694

    Prodej bytu 3+1/L, José Martího, Praha 6

    José Martího 375/4
    Praha 6 - Veleslavín

    Prodáno za 3.350.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 3+1/L o výměře 53,2 m2 + 6,6 m2 zasklená lodžie. Byt se nachází v prvním patře nízkopodlažního domu, který postupně proběhl kompletní rekonstrukcí - nová střecha, stoupačky, okna, rozvody elektřiny, zateplení fasády, výměna vstupních dveří, nový výtah. Do konce roku proběhne výměna podlah v domě, v příštím roce je naplánovaná výmalba chodeb. Byt je v původním stavu, určený k rekonstrukci, tudíž ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. K bytu patří komora na patře. Byt je v družstevním vlastnictví, v současnosti není možné ho převést do osobního vlastnictví, financování pomocí hypotečního úvěru je tudíž možné pouze ručením jinou nemovitostí. V blízkosti se nachází množství zeleně, dětská hřiště, koupaliště Džbán, Divoká Šárka, škola, školka, potraviny, obchodní centrum Šestka. Výborná dopravní dostupnost, metro A "Nádraží Veleslavín" cca 7 minut pěšky. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID667

    Útulný byt 2+kk hledá nové majitele

    Hostinského1538
    Praha 5 - Stodůlky

    Prodáno za 2.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 42,6 m2 + 1,5 m2 sklep. Byt se nachází v 7.NP udržovaného panelového domu v ulici Hostinského v Praze 5 - Stodůlkách. Byt prošel kompletní rekonstrukcí - plastová okna, rozvody vody, kanalizace i elektřiny, zděné jádro (v koupelně sprchový kout, pračka, toaleta), nové podlahy, dřevěné, obložkové dveře. Byt je kompletně vybaven nábytkem. Kuchyňská linka IKEA se spotřebiči tj. kombinovaná lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, digestoř (hotová příprava na úzkou myčku nádobí). V obývacím pokoji je sedací souprava s taburetem, konferenční stolek, jídelní stůl a 4 židle. V ložnici je postel, komoda. V předsíni je vestavěná skříň. Stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v lokalitě plné zeleně, v okolí je množství dětských hřišť. Přímo za domem je mateřská škola, kousek od domu základní škola, v pěší dostupnosti supermarket Albert, Tesco, Billa, Makro, cukrárna, pošta, lékárna, knihovna, množství restaurací, v blízkosti OC Zličín. Metro B „Luka“ nebo „Stodůlky“ v docházkové vzdálenosti. Nízké měsíční náklady. Byt je vhodný jako startovací bydlení i jako investice. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID644

    Útulný byt 2+kk hledá nové majitele

    Breicetlova 877/3
    Praha 9 - Černý Most

    Prodáno za 2.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 2+kk o výměře 43 m2 + 5,86 m2 sklep. Byt se nachází v 8.NP zrekonstruovaného panelového domu v ulici Breitcetlova v Praze 9 na Černém Mostě. Byt prošel před cca 10-ti lety rekonstrukcí - plastová okna, rozvody, zděné jádro (v koupelně sprchový kout, toaleta a bidet),oddělený kuchyňský kout. Byt je kompletně vybaven nábytkem. Kuchyňská linka se spotřebiči tj. lednice, pračka, sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř. V obývacím pokoji je jídelní stůl + 3 židle, obývací stěna, pohovka, křeslo, konferenční stolek, pracovní stůl. V ložnici je postel, skříň, 2 noční stolky. V předsíni je skříň, věšák, botník, komoda. Stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v lokalitě plné zeleně, v okolí je množství dětských hřišť. Přímo za domem je mateřská škola, vedle domu základní škola, v pěší dostupnosti supermarket Albert, Žabka, knihovna, DDM, sportovní centrum, v blízkosti OC Černý Most. Metro B v docházkové vzdálenosti. Nízké měsíční náklady. Byt je vhodný jako startovací bydlení i jako investice. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID634

    Startovací byt 1+1/L, Kukelská, Praha 9

    Kukelská 904/3
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 1.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji byt 1+1 se zasklenou lodžií. Výměra bytu je 38,2 m2 + 6,7 m2 lodžie. K bytu náleží sklep. Byt se nachází v 11. NP kompletně zrekonstruovaného panelového domu v Kukelské ulici v Praze 9. Byt je v původním stavu, včetně umakartového jádra, určený ke kompletní rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu a je možné ho převést do osobního vlastnictví, tudíž je vhodný k financování prostřednictvím před hypotečního úvěru se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, za domem je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, pošta, poliklinika, Kyjský rybník, cyklostezka do Troji. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro B Rajská zahrada, zastávka autobusu je kousek od domu. Parkování v ulici. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.

  • Thumbnail ID623

    Byt 3+1/L v Praze 6 Řepích hledá nové majitele

    Mrkvičkova 1365/9
    Praha 6 - Řepy

    Prodáno za 3.100.100

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1/L v 8.NP udržovaného panelového domu s výtahem v ulici Mrkvičkova, v Praze 6 Řepích. Byt má výměru 71,17 m2 + 6,7 m2 lodžie + 4 m2 sklepní kóje. Původní dispozici bytu majitelé upravili na 3+kk/L. Byt je v původním stavu včetně umakartového jádra a tudíž je ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. V současné době probíhá převod do osobního vlastnictví, byt je možné financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Dům z 90. let postupně prochází rekonstrukcí, již jsou hotová plastová okna, nové hliníkové vstupní dveře do domu - vstup je na čipy, nová výměníková stanice, opravená střecha, zateplená severní a jižní strana domu. Výhledově jsou v plánu opravy lodžií a výtahy. Naproti domu se nachází školka, škola, dětské hřiště, za domem je Aktivní lesopark Řepy. V okolí naleznete množství obchodů a restaurací. Zastávka MHD Hlušičkova - tram 9,10,16, bus 180 je cca 10 minut pěšky od domu. Metro A "Nemocnice Motol" je 2 zastávky autobusem. K bytu je po dohodě možné dokoupit garáž o výměře 18,4 m2, která se nachází v ulici Na chobotě, cca 20 minut pěšky od domu. Jedná se o příjemné bydlení v klidné lokalitě, v blízkosti zeleně, zároveň však s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra. Doporučuji prohlídku.