Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID535

    Útulný byt 2+1/B Na vápence, Praha 3

    Na vápence 1915/19
    Praha 3 - Žižkov

    Prodáno za 3.561.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji hezký byt 2+1/B o výměře 49,1 m2 + 1,1 m2 balkon. Byt se nachází v 2. NP cihlového činžovního domu bez výtahu v ulici Na vápence, v Praze 3 na Žižkově. Byt byl před cca 10-ti lety s výjimkou kuchyňské linky kompletně zrekonstruován. Byt se skládá z malé předsíňky, ze které je vstup do ložnice, do koupelny s oknem a do kuchyně. Z kuchyně projdete do obývacího pokoje, z něhož vedou francouzské dveře na balkon. Oba pokoje jsou orientovány do zeleně, kuchyně a koupelna jsou orientovány do ulice. Byt je v osobním vlastnictví a tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru. K bytu náleží 2 sklepy o výměře 5,3 m2 a 1,8 m2. Dům prošel rekonstrukcí v roce 2010, kromě střechy, která je výhledově v plánu. Za domem je uzavřený vnitroblok, který nabízí obyvatelům přilehlých domů možnost posezení v přírodě. Jedná se o příjemné bydlení ve vyhledávané lokalitě, doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID572

    Rodinný dům v obci Bzová čeká na nové majitele

    Bzová 41
    Bzová -

    Prodáno za 2.350.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji hezký rodinný dům v obci Bzová, v okrese Beroun. Dům je z roku 1932, do dnešního dne prošel množstvím změn a úprav. V domě jsou 4 pokoje, kuchyň, koupelna s rohovou vanou a wc, nebytový prostor s vlastním vchodem z ulice, který se dříve využíval jako kadeřnictví, garáž, prostorná půda, sklep. Za domem je malá zahrádka s venkovním posezením. Obec Bzová se rozkládá na rozloze 1121 ha a trvale zde žije 432 obyvatel. Obec je zásobována pitnou vodou z vlastního vodovodu, nově je připojena na kanalizační síť. V obci je pošta, obchod, kulturní středisko "Bezovka", knihovna, Sbor dobrovolných hasičů, oddíl kopané a další spolky a sportovní kluby. Obec zasahuje chráněnou krajinnou oblast Křivoklátsko, která je proslulá jako houbařský ráj. Dominantou okolí jsou hrady Točník a Žebrák. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v 4 km vzdáleném městečku Žebrák. Dojezd do Prahy je 30 minut autem po dálnici D5. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID504

    Byt 4+1/L ideální k realizaci vlastních představ o bydlení

    Amforová 1931/19
    Praha 5 - Stodůlky

    Prodáno za 3.700.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji světlý dvougenerační byt 4+1/L v ulici Amforová, v Praze 5 ve Stodůlkách. Byt se nachází v 6. NP udržovaného panelového domu. Byt má výměru 84 m2 + 7m2 lodžie + 2,5 m2 sklep. Byt je v původním stavu, včetně umakartového jádra, určený ke kompletní rekonstrukci, ideální k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt je v osobním vlastnictví, vhodný k financování prostřednictvím hypotečního úvěru. Dům prošel během několika posledních let řadou úprav (nový výtah, nové schodiště, nové vchodové dveře, nové schránky, vymalované chodby). V blízkosti bytu se nachází několik mateřských i základních škol, několik nových dětských hřišť, krytá ledová plocha pro bruslení a nová, víceúčelová sportovní hala. Jen 5 minut chůze od domu je stanice metra Lužiny, 2 minuty chůze stanice autobusu Amforová. V okolí je několik supermarketů, u stanice metra Lužiny je nové nákupní centrum, 2 až 3 stanice metrem jsou obchodní centra Nové Butovice a Zličín. Z bytu je hezký výhled až k brdské vrchovině. Nedaleko domu je centrální park Prahy 13 (s dvěma vodními nádržemi) a Prokopské údolí. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.

  • Thumbnail ID482

    Útulný byt v pěší dostupnosti metra

    U Vysočanského pivovaru 710/13
    Praha 9 - Vysočany

    Prodáno za 2.150.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji hezký byt 2+1. Byt je bezbariérový a nachází se v přízemí zrekonstruovaného cihlového domu v klidné ulici U vysočanského pivovaru, v Praze 9 ve Vysočanech. Byt má výměru 47,3 m2, původní dispozici 1+1 stávající majitelé upravili na 2+1. Celý byt je orientovaný do uzavřeného vnitrobloku. Nabízí možnost využívání udržované zahrady ve vnitrobloku. Byt prošel v roce 2010 částečnou rekonstrukcí, byly udělány nové rozvody, podlahy, okna. Koupelna je v původním stavu, tudíž vhodná k seberealizaci dle vlastních představ. K bytu náleží sklep. Byt je v družstevním vlastnictví, momentálně jej nelze převést do osobního vlastnictví, financování přes hypotéku je tedy možné pouze v případě ručení jinou nemovitostí. V pěší dostupnosti metro „B“ Vysočanská. V blízkosti škola, školka, poliklinika, OC Fénix, OC Harfa, O2 Aréna. Park Podvinní, cyklostezka, lanové centrum, bobová dráha. Byt je vhodný i jako investice, nízké náklady na bydlení. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID391

    Prostorný mezonet 3+kk/T, Svatoslavova, Praha 4

    Svatoslavova 849/24
    Praha 4 - Nusle

    Prodáno za 6.500.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji světlý, mezonetový byt o dispozici 3+kk a rozloze 123 m2 + 10 m2 terasa. Byt se nachází v 6. a 7. patře činžovního domu s výtahem v Praze 4 - Nuslích, nedaleko Havlíčkových sadů a jen deset minut tramvají z centra Prahy. Středem bytu je obývací pokoj loftového stylu, s kuchyňským koutem. Na spodním patře se dále nachází prostorná ložnice, koupelna a oddělená toaleta. Schody vedou do mezzaninu využívaného jako čítárna nebo pracovna a do ložnice s vlastní koupelnou a vstupem na terasu orientovanou do zeleného a výborně udržovaného vnitrobloku. Adresa bytu zajišťuje veškerou občanskou vybavenost - od škol, přes obchody až po kulturní vyžití. Doporučuji prohlídku!