Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1600

    Prodej zajímavého bytu 2+kk/Z, 2x PS Babice u Říčan

    K Vile 527
    Babice - okr. Praha-východ

    Prodáno za 5.700.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    V posledních měsících má zájem o prohlídky bytů velké procento lidí středního i staršího věku, kteří jsou sami nebo jen dva bez dětí. Už se nechtějí starat o rodinný dům, protože na to nemají chuť, čas, energii ani finance a hledají něco bez starostí, menšího, pěkného, odpovídajícího jejich potřebám, v blízkosti přírody, a přitom i ve snadné dostupnosti do velkého města. Další skupinou jsou to lidé různého věku a zaměření, většinou tzv. "single". Tito lidé pracují převážně z domova, vyhledávají samotu a klid, často chovají domácího mazlíčka, se kterým chtějí trávit čas v přírodě. Rádi bychom Vám nabídli ideální bydlení pro všechny .... čtěte dál a uvidíte .... Tento byt je vhodný i pro stávající nebo budoucí rodinu. Díky prostorným místnostem lze snadno nenáročnou rekonstrukcí přetvořit byt do dispozice 3kk. Stačí pouze přepažit současnou ložnici a vybudovat do nově vzniklého pokoje vstup z hlavní chodbičky - viz přiložený půdorys ve fotogalerii. Tyto všechny požadavky bezesporu Babice splňují. Jedná se o zcela nový, velmi pěkný útulně zařízený byt 2+kk o velikosti 89,3 m2 s předzahrádkou (54 m2) a 2 parkovacími stání, situovaný naproti lesu. Pojďme si společně shrnout, proč si tento byt pořídit... - prostorné místnosti vám poskytnou dostatek životního prostoru nejen pro sebe, ale i pro vašeho partnera, rodinu či domácího mazlíčka. - v případě potřeby možnost změny dispozičního rozložení bytu na 3kk - skvělé zázemí bytu ... 2x parkovací stání, předzahrádka s položeným kobercovým trávníkem, velká technická místnost a dostatek úložných prostor v rámci bytu, to vše při nízkých nákladech spojených s bydlením - úžasná lokalita bytu - Babice jsou doslova uprostřed lesů. Z jedné strany obklopeny Babickým lesem, z druhé strany Janovickým a Mukařovským. Pro milovníky venkovních aktivit a houbaření jako stvořené. Babické rybníky zase lákají rybáře. A to vše v dojezdové vzdálenosti do přilehlých Říčan či do hlavního města Prahy. - občanská vybavenost je na vysoké úrovni. Mateřská školka přímo v obci, základní škola ve 3 km vzdáleném Mukařově. V rámci Open Gate mohou občané Babic navštěvovat knihovnu a bazén. Najdete zde menší obchod se smíšeným zbožím, příjemnou kavárnu a cukrárnu s živou hudbou nebo vyhlášenou hospodu Na Kopečku a menší obchod se smíšeným zbožím, v nedalekém Mukařově pak Lidl a Penny. Sportovní vyžití formou tenisových kurtů, rugby a fotbal, cyklohřiště v rámci lesoparku. Babice nejsou typickým satelitním městem, jedná se o komornější projekt uprostřed přírody, tedy garance klidu a pohody. Ideální místo pro ty, kteří utíkají z velkoměsta do přírody, ale nechtějí se úplně "odstřihnout"... Zaujala vás tato nemovitost...potřebujete více informací...? Zavolejte nebo napište...

  • Thumbnail ID1557

    Prodej bytu 2+kk/B, PS Kardausova, Praha 10 - Dolní Měcholupy

    Kardausova 567/1
    Praha 10 - Dolní Měcholupy

    Prodáno za 5.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Za svůj život si kupujeme bydlení jednou, maximálně 2x a jsem si jist, že všichni z nás od nového domova čekají komfort a kvalitu bez jakýchkoli závad na nemovitosti. Mám pro vás dobrou zprávu. Moderní byt, který pro vás máme nyní v nabídce, je součástí rezidenčního projektu Malý háj II od přední developerské jedničky Finep, společnosti, která již přes 20 let nabízí komfortní bydlení v krásných lokalitách Prahy. Jejich byty a domy jsou vždy stavěny jak s důrazem na kvalitu stavby, tak okolí, do kterého jsou zasazeny. V tomto ohledu si můžete oddychnout a být v klidu - je to záruka kvality. Jedná se o praktické bydlení pro jednotlivce, páry, seniory, mladé rodiny s dětmi, ale je zde i potenciál jako investice k následnému pronájmu. Byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešený jako 2+kk o celkové užitné ploše 52,1 m2 s balkonem 6,4m2 nad rámec celkové plochy, je umístěn v 2. nadzemním podlaží novostavby cihlového domu z roku 2013 v ulici Kardausova v Praze v Dolních Měcholupech. K bytu náleží i kryté garážové stání o ploše 14m2. Po otevření vstupních dveří se ocitnete v chodbě, odkud se dostanete do ostatních místností, které jsou neprůchozí. Z obytné zóny, která se skládá z plně funkčního kuchyňského koutu se všemi spotřebiči a obývacího pokoje, vstoupíte na balkón, kde si můžete dopřát posezení a vychutnávat si zde svou oblíbenou kávu. Koupelna se disponuje vanou, umyvadlem a toaletou. Dále se zde nachází prostorná ložnice s vestavěnou skříní a technická místnost s dalším úložným prostorem. Jedná se o lokalitu Malý háj, soběstačné a současně dostupné místo na periferii velkoměsta. Přilehlá nákupní zóna v pěší vzdálenosti nabízí široké spektrum obchodů od potravin až po sportovní potřeby. Najdete zde i oblíbenou kavárnu Trio a mikro - tržnici se skvělými dobrotami. Budete překvapeni, jak dlouho vám bude trvat, než se důkladně seznámíte s okolím. A jak je zelené. V dosahu jsou dětská hřiště, dopravní hřiště, nedaleký park Hrušov nebo Hostavický potok. Cyklostezky se odsud rozbíhají do širokého okolí. Součástí Malého háje je i multifukční hřiště pro děti i dospělé, venkovní fitness posilovna a venkovní trailová dráha pro kola. V blízkosti Malého háje se nachází také nový sportovní areál s víceúčelovou halou, hřištěm s umělou trávou třetí generace a dva tenisové kurty s antukovým povrchem. Tramvají nebo metrem A se snadno dostanete do centra Prahy. Pražský okruh je vzdálen cca 3 minuty autem, dostatečně blízko pro cestu do města a současně dostatečně daleko, aby nerušil. Malý háj - velká budoucnost. Vedle budování bytů čekají Malý háj ještě další velké věci. V budoucnu se předpokládá přivedení tramvajové tratě přímo na Malý háj. Soběstačnost nové čtvrti posílí i plánovaná výstavba školy a mateřské školky a domova důchodců. Pro vaše pohodlí můžete využít i virtuální prohlídku. Zaujala vás tato nemovitost...potřebujete více informací...? Zavolejte nebo mi napište a a já se na vás budu těšit na prohlídce.

  • Thumbnail ID1519

    Prodej bytu 1+kk/L, Toruňská, Praha 8 - Bohnice

    Toruňská 327/1
    Praha 8 - Bohnice

    Prodáno za 2.990.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Dnes vám nabízíme prodej bytu 1+kk. Byt se nachází v posledním patře osmipodlažního panelové domu s výtahem v ulici Toruňská v pražských Bohnicích. K bytu náleží lodžie a komora na patře. Byt o výměře 27 m2 + 3 m2 zasklená lodžie je v původním, udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ o bydlení, ideální jako startovací bydlení či investice. Byt je v osobním vlastnictví, nevázne na něm žádná zástava, je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým vám rádi pomůžeme. Dům postupně prošel kompletní rekonstrukcí - nová střecha, fasáda, zateplení, výtah, vnitřky domů, plastová okna, zasklení lodžií. V blízkosti domu se nachází škola, školka, poliklinika, pošta, Lidl, množství obchodů a restaurací, NC Odra, OC Krakov, park léčebny Bohnice, Čimický háj, Botanická zahrada, ZOO. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1504

    Prodej bytu 2+kk 57 m2 Argentinská, Praha

    Argentinská 1283/8
    Praha 7 - Holešovice

    Prodáno za 6.370.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Dnes bychom Vám rádi nabídli atraktivní byt v neméně atraktivní lokalitě - v Argentinské ulici na Praze 7. Přestože se jedná o značně frekventovanou ulici, byt je díky orientaci oken do klidného vnitrobloku velmi tichý. Je vhodný jak pro bydlení jednotlivce, mladý pár nebo seniory nebo jej lze použít k investičním účelům s možností následného pronájmu. Nabízený byt v osobním vlastnictví, situovaný v 1NP cihlového domu, je dispozičně řešený jako 2kk o celkové užitné ploše 57m2. Je v původním, leč zachovalém stavu, což může být pro mnohé z vás výhodou, protože budete mít možnost si jej zrekonstruovat podle svých představ a přání. Byt disponuje vysokými stropy, které zvyšují světlost a pocit velkého prostoru. Vstupní předsíňka zajišťuje přístup do ostatních částí bytu. Nacházejí se zde dva oddělené nadstandardně prostorné pokoje. Jeden může sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj, druhý, propojený s kuchyňským koutem pak jako obývací pokoj. Koupelna s vanou je samostatná, stejně tak toaleta. Prostor pro odkládání věcí či šatnu umožňují dvě komory, umístěné v předsíňce. Samostatný dům je ve velmi dobré kondici a to i díky dobře fungujícímu SVJ. Dalším benefitem této nemovitosti je její umístění. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Zastávky tramvají a metra zajišťují pohodlné spojení jak za prací, tak za volnočasovými aktivitami do všech koutů Prahy. Holešovice nabízejí nepřeberné množství obchodů, obchůdků, kaváren a restaurací. Najdete zde i možnosti kulturního vyžití v podobě kin a divadel a milovníci přírody a sportu v nedaleké Královské oboře, dnes zvané především jako park Stromovka. To všechno a ještě mnohem více tu čeká jen na vás…. Využijte virtuální prohlídku, která byla zpracována pro vaše pohodlí… Již přemýšlíte, že byste si nemovitost chtěli pořídit? Společnost Fincentrum a Swiss Life Select, a.s. Vám nabízí možnost vypracování financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Potřebujete více informací? Zavolejte nebo mi napište…budu se na vás těšit.

  • Thumbnail ID1455

    Prodej rodinného domu 90 m2, Mukařov

    Pomněnková 505
    Mukařov - Srbín

    Prodáno za 7.950.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Už vás nebaví žít v "paneláku" a sníte o vlastním domě se zahradou? Nebo se vám rozrostla rodina a je vám současné bydlení už malé? Jste nároční, ale máte omezený finanční rozpočet? Pak bych pro vás měl ideální řešení ... rodinný dům, který může splňovat veškeré požadavky pro kvalitní bydlení. Pojďme se společně podívat, proč si tento rodinný dům pořídit... Jedná se o novostavbu patrového domu z roku 2020. Jedním z benefitů domu je jeho výborně řešená dispozice a celková rozloha. Rodinný dům nabízí výměru 89,45 m2, tedy dostatečný prostor pro pohodlný život velké rodiny s dětmi. V přízemí domu se nachází vstupní hala, ze které se dostanete do všech částí domu. V přízemí na samostatnou toaletu s umyvadlem, technickou místnost a do obývacího pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem. Kout je vybaven stylovou kuchyňskou linkou opatřenou moderními vestavnými spotřebiči. Na tuto společenskou zónu navazuje přímý vstup na venkovní zpevněnou terasu s pergolou a poté dále na velmi pěknou, útulnou udržovanou zahradu o výměře 171 m2. Schodištěm vedoucím do patra rodinného domu se dostanete do třech samostatných, neprůchozích pokojů a do koupelny s vanou a toaletou. Každý z rodiny může mít prostor pro sebe při zachování svého soukromí, aniž by o sebe "zakopávali". Dům, postavený z kvalitních materiálů, je nadstandardně vybaven s přihlédnutím funkčnímu a nadčasovému designu. Majitelka, disponující citem pro design, představivostí a kreativitou vytvořila útulné místo k bydlení, kde se člověk cítí velmi dobře....jako doma. Zázemí domu je na vysoké úrovni. Dvě venkovní vyhrazená parkovací místa, zahradní domek, terasa s pergolou, zahrada s vyvýšenými záhony na pěstování bylinek, ovoce, zeleniny - dvojitý plot - doplněn dalšími "plaňkami", který zajišťuje dostatečné soukromí. Příjemná pergola umožňuje trávit čas na terase i za nepříznivého počasí. Atraktivní, krajní řadový rodinný dům se nachází v obci Mukařov - část Srbín, cca 10 km od Říčan, v okrese Praha-východ. Mukařov leží v nádherné krajině obklopený zdravými lesy, dotvářejícími charakteristickou tvář obce, s množstvím cyklostezek i stezek pro pěší. Je vyhledáván milovníky historie, sportu i kulturních památek. Mukařov je jednou z nejvíce se rozvíjejících, perspektivních oblastí, nabízí kompletní občanskou vybavenost. Společně s výbornou dopravní dostupností a spojením do centra hlavního města garantuje komfortní bydlení pro každého. Bydlení v srdci malebné přírody, zároveň však v dostupnosti všech služeb, které k životu potřebujete...to vše a mnohem víc vám může nabídnout tento rodinný dům... Pro vaše pohodlí můžete využít i virtuální prohlídku.. Zaujala vás tato nemovitost...potřebujete více informací...? Zavolejte nebo mi napište a a já se na vás budu těšit na prohlídce...