Zuzana Breuová
realitní makléř
Adresa kanceláře:
Vršovická 1398/70, Praha 10 - Vršovice

Prodané Nemovitosti

  • Thumbnail ID1406

    Prodej bytu 1+1 v pěší dostupnosti metra Baranova ul., Praha 3

    Baranova 1382/5
    Praha 3 - Žižkov

    Prodáno za 6.765.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 1+1/B v ulici Baranova, v Praze 3. Byt se nachází ve 4. patře revitalizovaného cihlového domu z roku 1923 na rozhraní Žižkova a Vinohrad, v pěší dostupnosti metra "A" Flora. Byt o výměře 59,5 m2 + 2,3 m2 lodžie + 4,88 m2 sklep se skládá z prostorné předsíně, kam původně majitel umístil kuchyňský kout, komory, samostatné toalety, dvou průchozích pokojů a koupelny s vanou. Z předsíně je vstup na balkon. Byt je v původním, udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ o bydlení. Byt je v osobním vlastnictví, není zatížen žádnou zástavou ani jiným omezením, je možné ho financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v širším centru Prahy, v pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost, v okolí domu naleznete množství obchodů a restaurací, kavárny, kino, plavecký bazén, množství dětských hřišť a sportovišť, Mahlerovy sady, park Parukářka. Výborná dopravní dostupnost, parkování modré zóny. Možnost využití zahrady ve vnitrobloku. Doporučuji prohlídku!

  • Thumbnail ID1385

    Prodej bytu 2+1, V úžlabině 10, Praha 10 - Strašnice

    V úžlabině 2053/10
    Praha 10 - Strašnice

    Prodáno za 4.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme prodej bytu 2+1 o výměře 50 m2. Byt se nachází v 2. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu v ulici V úžlabině, v Praze 10 ve Strašnicích. Byt je v původním, udržovaném stavu, proběhlo zde několik úprav - plastová okna, plovoucí podlahy v pokojích, nové obložení v koupelně, rozvody elektřiny - je určený k realizaci vlastních představ o bydlení. Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, koupelny s vanou, toalety a předsíně. K bytu náleží sklepní kóje. Dům prošel postupně rekonstrukcí - nová střecha, zateplení, plastová okna, rozvody plynu, nová plynová přípojka z ulice, rozvody vody, vyměňovaly se stoupací rozvody, měnila se elektrická skříň a rozvody elektro do bytů. Pravidelně se dělají revize plynu a elektro v domě i v bytech, dále hromosvody, požárníci atd. V plánu je se výměna a modernizace venkovních dveří. Byt je v družstevním vlastnictví, má splacenou anuitu, momentálně se neuvažuje o převodu do OV, byt je tudíž nutné financovat hotovostí případně úvěrem se zástavou jiné nemovitosti se kterým vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě, která však disponuje veškerou občanskou vybaveností. K atraktivitě lokality přispívá také velmi dobrá dopravní dostupnost do centra, zastávka metra "A" Strašnická je v docházkové vzdálenosti. V okolí se nachází školy, školky, množství obchodů a restaurací, pošta, kulturní dům, lékárna, poliklinika, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Pro příznivce sportu a milovníky přírody je zde areál parku Gutovka s lanovým centrem, minigolfem, venkovním kluzištěm, venkovní posilovnou a dopravním hřištěm, kde mohou trávit svůj volný čas a dobít v dnešní uspěchané době energii. Toto místo vás mile překvapí nejen klidem, ale i pozitivní energií. Neváhejte a přijďte se podívat.

  • Thumbnail ID1322

    Jedinečný byt 3+kk po kompletní rekonstrukci v Berouně čeká přímo na Vás

    Karla Čapka 1439/8
    Beroun - Město

    Prodáno za 5.850.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej luxusně zrekonstruovaného bytu 3+kk o výměře 68,8 m2 + 5,4 m2 sklep + 1,2 m2 komora. Byt se nachází v lukrativní lokalitě Beroun - Město, v 2. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu v ulici Karla Čapka. Dům byl zateplen, má novou fasádu, opravenou střechu, nové rozvody vody odpadu i plynu, plastová okna. Byt prošel v roce 2018 vkusnou rekonstrukcí při které byly použity kvalitní materiály, kompletní rekonstrukce proběhla s důrazem na funkčnost a celkový design bytu. V rámci rekonstrukce proběhla výměna všech rozvodů, nové štukové omítky, výmalba celého bytu, byly položeny nové vinylové podlahy, v koupelně dlažba, nová koupelna se sprchovým koutem a toaletou, nová kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů a ostrůvku, byla vybudována šatna a vestavěné skříně v předsíni. Byt se skládá z obývacího pokoje s prostorným kuchyňským koutem, dvou neprůchozích pokojů, šatny, koupelny se sprchovým koutem a toaletou a předsíně. K bytu náleží komora a sklepní kóje. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. V blízkém okolí se nachází školky, školy, koupaliště, sportovní centrum (tenis, golf, fitness, horolezecká stěna... atd.), několik dětských hřišť, pošta, lékárna, obchodní centrum Hvězda, množství obchodů a restaurací. Výborná dopravní dostupnost do Prahy i do Plzně, rychlé napojení autem na a dálnici D5. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1306

    Prodej startovacího bytu 1+kk, Svojšovická, Praha 4

    Svojšovická 2876/32
    Praha 4 - Záběhlice

    Prodáno za 3.521.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně vám nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk o podlahové ploše 27,9 m2 v ulici Svojšovická, v Praze 4 Záběhlicích. Byt se nachází v 6. NP udržovaného cihlového domu. Byt je v původním udržovaném stavu, vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ o bydlení. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě, v blízkosti veškerá občanská vybavenost - škola, školka, gymnázium, pošta, poliklinika, supermarket, restaurace. Výborná dopravní dostupnost - tramvaj, autobus, rychlé spojení na metro Roztyly, Kačerov, Budějovická, Flora, Želivského. Nízké měsíční náklady. Byt je vhodný jako startovací bydlení případně jako investice. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat pomocí hypotečního úvěru se kterým vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.

  • Thumbnail ID1234

    Prodej zrekonstruovaného bytu 4+1/L, Kukelská, Praha 9

    Kukelská 904/3
    Praha 9 - Hloubětín

    Prodáno za 8.700.000

    Více Informací

    Popis nemovitosti:

    Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 4+1/L o výměře 87,2 m2 + 6 m2 lodžie + 2 m2 sklep. Byt se nachází v 11. patře panelového domu v ulici Kukelská, v Praze 9. Dům byl postupně kompletně zrekonstruován - zateplení, fasáda, rozvody, střecha, výtahy, chodby, vstupy na čipy, samostatná kotelna. Byt prošel před cca 5-ti lety nákladnou rekonstrukcí - úprava dispozice na 4+kk, zděné jádro, kuchyňská linka, koupelna s vanou, dřevěné podlahy, dveře včetně obložek, plastová okna, vestavěné skříně v předsíni a v ložnici, zasklená lodžie. Byt se nabízí zařízený nábytkem, stačí si jen sbalit osobní věci a můžete se nastěhovat. Byt je v OV, tudíž je možné ho financovat hypotečním úvěrem se kterým Vám rádi pomůžeme. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, za domem je školka, škola, dětské hřiště, v blízkosti supermarket Albert, Lidl, pošta, poliklinika, Kyjský rybník, cyklostezka do Troji. Výborná dopravní dostupnost, v pěší dostupnosti metro "B" Rajská zahrada, zastávka autobusu je kousek od domu. Parkování v ulici. V případe zájmu mne neváhejte kontaktovat a domluvit si prohlídku.